Mit is hittem én...

2010.01.03. 05:38

Hosszú idő óta gondolom, hogy újra itt a helyem a bloggerek között... és azt kell, hogy mondjam hogy ismét arraa pontra érkeztem hogy igen is ki kell dühöngenem magam!

Miért is vagyok itt megint?

Mondanom gondolom nem kell, hogy az elmúlt hónapok és évek politikai mozzanatai erősen dühítenek és maximálisan egyet értek a kisebbségre molotov koktélt dobáló marhákkal. De valójában most más miatt kezdtem el írni... Igazábol ott érzek problémát a Mátrixban, hogy néha elgondolkodom azon, hogy azok az emberek akik körülvesznek, igazán nevezhetőek a barátaimnak vagy csupán egy álságos birodalmat próbálnak védelmezni, hogy törékeny életük egyben maradjon. Mi lehet az oka, hogy egyes emberek minden hibámat és tévedésemet fáradhatatlanul a szememre hányják amíg el nem pattan a szál és mindeközben azt hiszik hogy K*rva viccesek! Hogy a P*csába lehetséges az, hogy ha egyszer emelem fel hasonló okok miatt a hangomat akkor csak annyit kapok válaszul hogy "Menj innen mert kiütlek" ami magában is nevetséges fenyegetés rám nézve de egyszer majd visszatérek erre, hogy miért...talán. Csak annyit szeretnék tudatni minden egyes trógerrel aki olvassa ezt a szennyet, hogy: Találj magadnak saját életet!!! Ne az enyémmel törődj... nem a te szórakoztatásodra írom ezt a mocskot!

A bejegyzés trackback címe:

https://holvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr761641172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása